business coaching

1 op 1 coaching traject

Hallo top fotograaf!

Begin je pas met je bedrijf? Of ben je misschien al langer bezig, maar komt het allemaal nog niet echt van de grond? Dan ben je hier op de goede plek beland.

Toen ik begon als fotograaf wilde ik vooral doen wat ik leuk vond; foto’s maken. Een ondernemer was ik niet en ik had dan ook geen flauw idee wat er allemaal bij kwam kijken om een goede basis voor mijn bedrijf neer te zetten. In mijn start als ondernemer heb ik vanalles geprobeerd maar bleef ik moeite hebben om vooruit te komen. Ik volgde bergen losse workshops, coachings en zelfs een complete opleiding en toch gaf dit allemaal niet de doorbaak die ik zocht.

Tot ik besloot dat ik zo niet verder wilde en 3 jaar geleden mijn complete werkwijze heb omgegooid. Sindsdien trek ik ontzettend leuke klanten aan die mijn werk waarderen en daar ook geld voor over hebben. Heb ik weer oprecht plezier in mijn werk en loopt mijn bedrijf als nooit tevoren.

Bij mij ga ik je een compleet traject bieden waarin we echt de kern opzoeken. Geen losse workshops, maar een totaalpakket waarbij jij volledig zelf bepaald wat je graag wilt leren.
We gaan induiken op je mindset, hoe je meer omzet kunt gaan genereren en hoe je je bedrijf een echte doorbraak kunt geven. Daarnaast kun je er bij een jaartraject voor kiezen om ook in te duiken op specifieke onderwerpen. Denk hierbij aan technische kennis omtrent belichting, studiofotografie, newbornfotografie, trouwfotografie, etc.

Hoe lang heb jij mijn hulp nodig?

Grow my business

3 maanden coaching traject

Indien je de meeste basiskennis al hebt en graag hulp wilt op een paar specifieke onderwerpen, is dit het perfecte traject voor je

- Elke maand hebben we 1 face to face mentordag –

- Om de week een zoomcall van een uur -

2495

€ 1995

ex BTW

contact

Deepdive into my business

12 maanden coaching traject

Bij dit traject gaan we echt deepdiven in jou en in je business. We gaan volledig tot de kern en gaan alle pijnpunten aanpakken waar je tegenaan loopt.

- Elke maand hebben we 1 face to face mentordag –

- Om de week een zoomcall van een uur -

€ 4995

€ 4495

ex BTW

contact